Radio Oostvaart

gesprek van de dag
tussen mens en dier
in buurt, natuur
en bij de boer

18.09.06

This text is replaced by the Flash movie.

Het burlen van de herten.

Esther gaat op zoek naar 'het burlen van de herten'. Vrijwilliger Leo van As neemt haar 's ochtends om vijf uur mee de Oostvaardersplassen in. Zal Esther het burlen te horen krijgen?

Permalink | Reacties (2) | Categorie: Natuur

Reacties Correspondenten

Afbeelding Secondant

Inga

Als mensen maar vaker de natuur ingaan! Ik geloof dat we veel minder milieuproblemen zouden hebben, als iedereen in elk geval n keer naar het burlen van herten zou luisteren.

Wij hebben het eens uitgeprobeerd met onze minister van milieu. Hij telde dieren en was zo enthousiast. Eindelijk ging hij zich gedragen als een mens met een hart :-)

Mijn boodschap aan alle goede mensen, die geven om natuur is: ga naar buiten, ga de natuur in en neem zoveel mogelijk mensen met je mee.

Inga

Reacties

Jammer dat ik niet op tijd alles beluisterde, dan had ik de herten misschien ook in het echt kunnen gaan beluisteren. Als dieren (en kunst) liefhebber vind ik het spannend om op deze manier directe contacten van een hedendaagse kunstenaar met de dierenwereld mee te beleven, die vos zie je gewoon voorbij komen,en de herten heb ik ook inderdaad gehoord bij Radio Oostvaart. De aandacht van alle betrokkenen , de boer, de vogelende zusters, Esther zelf, is duidelijk hoor en voelbaar bij deze vod-cast uitzendingen, voor herhaling vatbaar met andere belevenissen! Maritta de Brune.

Gepubliceerd door Maritta de Brune (marietta @euronet.nl) @ 23.10.06

Voor allemaal, die aan dit project hebben meegewerkt.

Het springt eruit:
de warmte die alle deelnemers, groot en klein,hebben in hun interactie met de dieren.
Ik heb er tot nu toe van genoten.

Met vriendelijke groeten Marianne Plas.

Gepubliceerd door marianne plas (marianne.plas@wxs.l) @ 20.09.06

© Radio Oostvaart - Museum De Paviljoens - mail webmaster - Top van de pagina